Mina fynd

Min blogg om alla mina fynd

Vitaminer & kosttillskott till hund

Vi har haft en hel del problem med klorna på vår hund. De går lätt sönder, spricker och har orsakat lite problem för vår kära hund. Jag sökte på nätet efter en lösning på hennes mjuka klor som så lätt gick sönder och hittade ett kosttillskott som man kan ta för att motverka det. Det fanns även hundskor som man kunde köpa på den sidan jag hittade. För hundar som har problem med sina tassar.

Jag köpte hem dessa kosttillskott som ska hjälpa till att göra klorna starkare. De innehåller biotin som ska främja tillväxten på klorna på hunden och även stärka dem. Man ger hunden 1 kapsel om dagen i ungefär ett halvår. Och jag kan glatt säga att det hjälpte! Var så himla när på att köpa hem hundskorna då jag tyckte så synd om vår hund när vi var ute och gick. Men det slapp jag, då jag märkte skillnad ganska snabbt efter att vi började ta kosttillskottet.

Efter vår positiva erfarenhet av kosttillskottet gick jag tillbaka till hemsidan för att se vad mer de hade för kosttillskott och vitaminer till hund. Vår kära hund har börjat få stela leder. Han börjar komma upp i åldern och är inte så ung längre. Då de hade en hel del för just stela leder och artros för hund, bestämde jag mig för att testa även detta. Det är ett ämne som heter Glukosamin i kosttillskottet till hund som hjälper till att förbättra rörligheten i lederna och minska inflammationen.

Jag köpte en som hette Grönläppad mussla till hund. Det ska tydligen vara ett av de bästa receptfria alternativen vid artros och ledproblem hos hund. Jag upplever att vår hund mår mycket bättre efter detta och är mer för att springa och hoppa runt nu än innan. Grönläppad mussla innehåller naturligt glukosamin och kan även förebygga artros och ledproblem hos hund. Även unghundar kan drabbas av artros och ledproblem. Hade jag bara vetat detta hade jag börjat med detta kosttillskott för längesedan.

Vitaminer som vi ger till vår hund är B-vitaminer. Hundvitaminer som jag har hört är bra att ge hundar. De är vitaminer till hund som är bra för ämnesomsättningen, pälsen och hundens hud. Kan verkligen rekommendera denna sidan som jag hittade som heter Tös Hundapotek. De har de mesta och bästa till hundar. Receptfria mediciner till hund och mycket mera.