Mina fynd

Min blogg om alla mina fynd

Stödstrumpor för herr

- Posted in Ingen kategori by

Jättebra stödstrumpor för herr

Mina ben har de senaste veckorna börjat kännas så trötta och svullna. Vet inte riktigt vad som hänt med dem. Jag jobbar på kontor och det blir en hel del stillasittande. Var hos min vårdcentral och de sa att jag förmodligen sitter för mycket i mitt arbete. Blodet i benen cirkulerar då sämre.

Dom rekommenderade att jag skulle köpa stödstrumpor. Att jag skulle testa med det först för att se om det hjälper. Samma dag sökte jag runt på nätet efter just stödstrumpor till herr. Kom till en sida som jag tyckte hade ett bra och prisvärt sortiment. Det fanns mycket att välja mellan och det fanns även något som hette bambu stödstrumpor. Dessa bambu stödstrumpor hade många bra och positiva egenskaper.

Jag beställde några herr stödstrumpor med även ett par av bambu. När jag fick hem dem blev jag väldigt positivt överraskad över kvalitén på dessa stödstrumpor. De satt väldigt skönt och bekvämt på fötterna samt benen. Dagen efter hade jag på dem på jobbet. Var rädd för att det skulle kännas obekvämt med byxor och dessa strumpor. Men det var det inte, tvärtom. Mina ben kändes lättare på något sätt.

Efter att jag använt stödstrumporna i en vecka kunde jag känna stor skillnad. Jag hade inga problem med trötta och svullna ben längre. Var väldigt lättad över att det var så lätt att lösa och att det inte var något värre än så. Man kan lätt börja inbilla sig saker. Men jag börjar komma upp i åldern och jag antar att blodcirkulationen i benen inte är vad det brukade vara.

Kan starkt rekommendera stödstrumpor till andra som har liknande symptom. Man kan alltid testa och se om det hjälper. Finns så otroligt många olika stödstrumpor med olika tryck mm. Så det gäller att hitta en stödstrumpa som fungerar för en, som känns bekväm. Affären online som jag beställde från hade en massa olika stödstrumpor att välja mellan.