Mina fynd

Min blogg om alla mina fynd

Vitaminer & kosttillskott till hund

Vi har haft en hel del problem med klorna på vår hund. De går lätt sönder, spricker och har orsakat lite problem för vår kära hund. Jag sökte på nätet efter en lösning på hennes mjuka klor som så lätt gick sönder och hittade ett kosttillskott som man kan ta för att motverka det. Det fanns även hundskor som man kunde köpa på den sidan jag hittade. För hundar som har problem med sina tassar.

Jag köpte hem dessa kosttillskott som ska hjälpa till att göra klorna starkare. De innehåller biotin som ska främja tillväxten på klorna på hunden och även stärka dem. Man ger hunden 1 kapsel om dagen i ungefär ett halvår. Och jag kan glatt säga att det hjälpte! Var så himla när på att köpa hem hundskorna då jag tyckte så synd om vår hund när vi var ute och gick. Men det slapp jag, då jag märkte skillnad ganska snabbt efter att vi började ta kosttillskottet.

Efter vår positiva erfarenhet av kosttillskottet gick jag tillbaka till hemsidan för att se vad mer de hade för kosttillskott och vitaminer till hund. Vår kära hund har börjat få stela leder. Han börjar komma upp i åldern och är inte så ung längre. Då de hade en hel del för just stela leder och artros för hund, bestämde jag mig för att testa även detta. Det är ett ämne som heter Glukosamin i kosttillskottet till hund som hjälper till att förbättra rörligheten i lederna och minska inflammationen.

Jag köpte en som hette Grönläppad mussla till hund. Det ska tydligen vara ett av de bästa receptfria alternativen vid artros och ledproblem hos hund. Jag upplever att vår hund mår mycket bättre efter detta och är mer för att springa och hoppa runt nu än innan. Grönläppad mussla innehåller naturligt glukosamin och kan även förebygga artros och ledproblem hos hund. Även unghundar kan drabbas av artros och ledproblem. Hade jag bara vetat detta hade jag börjat med detta kosttillskott för längesedan.

Vitaminer som vi ger till vår hund är B-vitaminer. Hundvitaminer som jag har hört är bra att ge hundar. De är vitaminer till hund som är bra för ämnesomsättningen, pälsen och hundens hud. Kan verkligen rekommendera denna sidan som jag hittade som heter Tös Hundapotek. De har de mesta och bästa till hundar. Receptfria mediciner till hund och mycket mera.

vitaminer kosttilskott hund Tös hundapotek

Snygga och bra Kiss t-shirt

- Posted in Ingen kategori by

Kiss t-shirt av riktigt bra kvalitet

Är man ett hardcore fan av Kiss så är det ju klart att man ska visa det med någon snygg t-shirt med Kiss på. Jag avgudar bandet Kiss och struttar runt i en hel del Kiss t-shirt. Jag har genom mina år använt och förbrukat en hel uppsjö med Kiss t-shirts. Vissa har varit bättre än andra och även hållit olika länge. Jag har blivit lite av en expert när det kommer till kvalitet på Kiss t-shirt. Tyvärr så är det många Kiss t-shirts som är av dåligt kvalitet och inte håller så många tvättar.

Nu har jag hittat ett nytt favoritställe online som jag köper mina t-shirts från. Inte bara Kiss t-shirt utan jag har även börjat köpa alla möjliga olika t-shirts från dem då jag tycker att de håller så bra kvalitet. Jag kan tvätta och tvätta t-shirten och de ser fortfarande lika fina ut. Förutom Kiss t-shirt som de har en massa utav, har den olika sorters band t-shirts som är riktigt snygga i en massa olika färger. Men det är Kiss t-shirts som är mina favoriter. Min absoluta Kiss t-shirt är köpt på denna online butik. Om det är någon mer som är intresserad av att köpa riktigt snygga Kiss t-shirts eller andra band t-shirts online, klicka här.

Ser fram emot sommaren, så att jag kan ha på mig och visa alla mina nya snygga t-shirts som jag inhandlat genom denna onlinebutik. Hinner nog köpa på mig en del till innan dess. Det var väldigt smidigt att beställa och man fick hem dem snabbt. En gång ville jag byta till en annan storlek och även det gick enkelt och snabbt. Helt klart en ny favorit. Det är inte ofta man hittar en webbshop online som har både snygga tryck på sina Kiss t-shirt samtidigt som det är av bra kvalitet och snabb leverans.

Kiss t-shirt T-shirt by mail